Domů > E-shopy > Film-game.cz – filmy a počítačové hry pro každého

Film-game.cz – filmy a počítačové hry pro každého

FilmGame.cz díky dvou kamenným pobočkám nabízí tisíce filmových hitů skladem. Náš e-shop se specializuje na prodej Dvd a blu-ray a 3D filmů.

Náš cíl je tedy  stoprocentní aktualizace skladových filmů. Jako jediný na trhu nabízíme nejširší nabídku 3D Filmů. Dále Vám můžeme zaručit nejlevější filmy v čr. Pokud najdete jinde nižší cenu, my Vám ji upravíme. Neváhejte nás kontaktovat na 723  79 76 76 nebo info@filmgame.cz.

Nakupovat u nás můžete : Na dobírku, platbou předem nebo osobní odběr na dvou místech v praze ( OC Palác Flóra, OC Černý Most). Jako jediní Vám zařídíme rozvoz filmů kurýrem a to 7 dní v týdnu od 9-20hod. V případě většího odběru individuální slevy – možno i velkoobchodní odběr.

Internetový obchod FilmGame.cz  je specialista na hry pro: PSP, PS3, XBOX, Wii, 3DS,NDS, PC.

Sháníte levného dodavatel Her pro všechny tipy konzolí a PC ? nebo si chcete zakoupit nové konzole a doplňky , ovladače atd.? Pak jsme tu my! Prodáváme ve dvou pobočkách 7 dní v týdnu od 9-21hod. Každý den Vám můžeme doručit zboží po Praze kurýrem do dvou hodin. Naše nabídka je široká a ceny velmi nízké. Ke každé objednávce navíc získáte dárek dle vlastního výběru. Pokud cokoliv není na skladě, co hledáte, objednáme a dodáme v co nejkratší době. Kontaktovat nás můžete na info@filmgame.cz nebo 723 79 76 76. V případě většího odběru individuální slevy – možno i velkoobchodní odběr.

Categories: E-shopy Tags:
  1. Bez komentářů.
  1. Žádné zpětné odkazy